idchss @ EPOKA_uni

international design competition for senior high school students

IDCHSS 2012

second annual international design competition for final year high school students

Dear final year high school students,

the Department of Architecture at Epoka University is proud to launch the call for participation at 2nd annual international design competition for final year high school students, IDCHSS-2012.

This is a public invitation for all of them who believe in his/ her Architect within.

You may reach the new website from the following link.

http://idchss2012.wordpress.com/

Advertisements

Awarding Ceremony of IDCHSS-2011

CEREMONIA E NDARIES SE CMIMEVE

Ky ishte guri i fundit

i rrugetimit te ketij viti te Konkursit Nderkombetar mbi Bazat e Projektimit per Maturantet e Shkollave te Mesme, IDCHSS-2011.

Do donim te pershendesnim dhe falenderojme ne menyre te vecante, miqte tane te rinj, te 14 pjesmarresit e edicionit te pare te kesaj nisme. Gjithashtu duam te falenderojme perzemersisht dhe familjaret e tyre qe i mbeshteten dhe nuk nguruan te ndanin emocionet sebashku, gjate gjithe fazave te ketij procesi.

Duke iu referuar nje prej misioneve te ketij organizimi urojme qe vertet Konkursi te jete bere shkas per zbulimin e talenteve te reja qe do ti sherbejne shoqerise permes fushes se Arkitektures.

Urime dhe Suksese!

stafi organizativ i IDCHSS-2011

Fituesit e IDCHSS-2011

1- Kristjana DOKA

2- Gjergji MAKE

3- Senada TRUSHI

Albi ABDYLI (cmimi i publikut)

FTESE Publike_Ceremonia e Ndarjes se Cmimeve_IDCHSS-2011

                                                                                                                                    

i Nderuar Publik,                                                                                                              

 kemi nderin tju ftojme ne Ceremonine e Ndarjes se Cmimeve                                    te Konkursit te pare Nderkombetare mbi Bazat e Projektimit per                            Maturantet e Shkollave te Mesme, IDCHSS-2011.

Ceremonia do te jete pjese e nje programi me te gjere per maturantet qe kane fituar te drejten per te vazhduar studimet universitare ne degen e Arkitektures te Universitetit EPOKA. Programi vijon si me poshte;

           25_06_2011, Saturday

10:30  Welcoming / Presentation of the school                                                                                  Prof.Dr. Hasan KAPLAN- Epoka University Rector                                                                  Assoc.Prof.Dr. Ahmet OZTAS- Dean of E.A.F

11:30  Visit of the building

12:00  Lunch at school

13:30  AWARDING Ceremony of IDCHSS-2011                                                                                Welcoming / Assoc.Prof.Dr. Ahmet OZTAS- Dean of E.A.F                                                    Presentation of the competition IDCHSS-2011                                                                        Presentation of the concurrent projects                                                                                    Announcement of the winners                                                                                                  Awarding of the Winners                                                                                                          Presentation of the winning project

15:00  Cocktail

per arsye administrative ju lutemi te konfirmoni pjesmarrjen tuaj ne kete adrese elektronike idchss@epoka.edu.al

*Epoka University Buses will be available at 09:45 and 12:45 from city center and ‘ish-shkolla e partise’

*Mjetet e transportit do te nisen ne 09:45 dhe 12:45 nga Muzeu Kombetar dhe ‘Ish-Shkolla e Partise’

JURIA publike

I nderuar anetar i jurise publike te konkursit IDCHSS-2011,

Ne pyetesorin e meposhtem ju mund te zgjidhni fituesin tuaj te ketij edicioni.

Puneve te secilit konkurent mund ti referoheni ne linkun e meposhtem

https://idchss.wordpress.com/about/idchss-2011/participants-faza-finale/

Ju faleminderit!

Pyetesor per pjesmarresit e konkursit IDCHSS-2011

Te nderuar Pjesmarres te Konkursit IDCHSS-2011,

Jeni te lutur te plotesoni pyetesorin e meposhtem

duke na ndihmuar ne procesin tone te vleresimit

te ketij organizimi.

Ju faleminderit!